Nyd sommeren i haven med en ny terrasse

Når solen skinner, og temperaturerne er høje, er der én ting, de fleste har lyst til: At komme ud! At komme ud i det fri enten på gåben, på cykel eller blot i haven. Er man så heldig at have en have, hvor der er plads til at sidde, har man en unik mulighed for at nyde sommeren. Har du endnu ikke en terrasse, eller kunne du blot tænke dig at få en ny, er der ingen grund til at vente. Der er rig mulighed for at få en terrasse, hvad enten du selv vil i gang med at bygge eller have hjælp af en professionel tømrer. En ting er sikker: Har man en lækker, ny terrasse, er det svært ikke at bruge de fleste af døgnets vågne timer på denne.

Gode råd til gør-det-selv-projektet i lejligheden

Weekender og ferier – særligt den lange sommerferie – er oplagte anledninger for den såvel inkarnerede som endnu uafprøvede handyman til at give sig i kast med alt fra ophobede projekter til drømmeprojekter. Drømmene er ofte mange, men erfaringen er ikke altid stor. Det er naturligvis altid muligt at rådføre sig med en tømrer, inden man kaster sig ud i diverse projekter, men andre gange er alt, hvad man har brug for, et par gode råd. Derfor har vi samlet fem gode råd til dig, som måtte gå med tanker og ønsker om at få gang i gør-det-selv-projektet i lejligheden.

Velux tagvinduer – et godt valg

Rundt omkring i Danmark er der en stigende tendens til, at indbyggere får installeret tagvinduer. En tendens der efter alt at dømme er kommet for at blive. Men et tagvindue er ikke blot et tagvindue. Et tagvindue skal nemlig passe præcis til det hus og de personer, som bor i det. Derfor er det vigtigt, at et tagvindue har det helt rigtigt udseende og monteres på den ønskede måde. Med kvalitetssikrede Velux tagvinduer går form og funktion hånd i hånd, således at det er muligt at finde en perfekt tagvinduesløsning til alle.

Godt vejr? Godt tidspunkt for renovering!

I takt med at de lune timer bliver flere og de kolde dage færre, stiger vores lyst og behov for at komme ud. Ud i den friske luft hvor forårs- og sommerfornemmelserne giver fornyet energi. Denne fornyede energi kan bruges på mange måder. De fleste oplever, at humøret stiger, og dette kommer deres medmennesker til gode. Men det gode vejr og den dertilhørende fornyede energi kommer også ofte folks omgivelser til gode. En stigning i temperaturerne er nemlig en oplagt mulighed for at give sig i kast med en større eller mindre renoveringsopgave.

En god tømrer – sådan finder du en

Indimellem sker det, at man får behov for en tømrer. En professionel tømrer som er god til sit arbejde. Behovet for tømrerhjælp kan opstå såvel akut som planlagt. Akut ved vandskader og eventuelle stormskader og planlagt i forbindelse med blandt andet renoverings- og tilbygningsopgaver. Uanset hvornår behovet opstår, er det vigtigt at have en god tømrer at trække på.

Luk solen ind med Velux tagvinduer

Hvis der er noget, der på én gang kan booste energiniveauet og humøret, er det solen. Solens stråler og solens varme. Når sommeren nærmer sig, og de solrige timer bliver flere, er der en klar tendens til, at stemningen blandt folk når nye højder. Men hvorfor skal denne glædesfyldte følelse begrænses til sommermånederne? Med moderne tagvinduer fra Velux er det muligt at få gavn og glæde af solens enestående lys året rundt. Og dette endda på nem, energivenlig og æstetisk vis!

Gode grunde til at hyre en professionel tømrer i stedet for at gøre det selv

Som husejer vil der fra tid til anden være behov for renoveringer, reparationer, tilbygninger eller andet. Her overvejer mange, om det er nødvendigt at få en professionel tømrer til at udføre tømrerarbejdet, eller om man kan gøre det selv. Det er selvfølgelig forskelligt, hvilke forudsætninger man har for at udføre tømrerarbejdet selv, men for husejere, som ikke selv er udlærte inden for faget, er der mange gode grunde til at vælge en professionel tømrer i stedet for at begive sig i kast med projektet selv.

Derfor bør du overveje at renovere dit gamle tag

Det er vigtigt at have et tæt og sikkert tag på sit hus. Der er derfor god grund til at overveje at få renoveret sit tag, hvis det er gammelt.

Fra et økonomisk perspektiv vil et nyt eller renoveret tag ofte kunne betale sig. Det er der flere grunde til. For det første vil værdien af dit hus stige, hvis du har et ordentligt tag. Ofte vil stigningen på husets værdi faktisk komme helt op udgiftens størrelse. Du får på den måde altid en større friværdi i huset, så din renovering af taget direkte kan betale sig. Alene af den grund giver det god mening at få sit gamle tag renoveret.

Sådan garderer du dig mod stormskader

Før stormen

Hvis der varsles om storm, er det en rigtig god idé som husejer at forberede sig, så man bedst muligt kan gardere sig mod stormskader på sit hjem. Der er en række ting, du kan gøre, inden stormen går løs.

Du kan starte med at gå en runde i haven og rundt om dit hus for at tjekke, om der ligger løse ting, som nemt kan blive blæst rundt. Det kan være børnenes legetøj som en gravko eller en trampolin, og det kan også være havemøbler, stiger eller andre haveredskaber. Sørg for at få dem ind i et skur eller andet, hvor de står i læ og ikke vil kunne blæse væk.

Akut skadeservice efter skybrud

Vi oplever i dag et voldsommere vejr, end vi har gjort tidligere. Derfor er der flere ting, der er vigtige at være opmærksom på som husejer. Et voldsomt skybrud sker ofte pludseligt, uden man er forberedt, og derfor er det en god idé som husejer at vide, hvad man skal gøre, og hvordan man er stillet, hvis uheldet er ude.

Et stort skybrud kan for eksempel have store konsekvenser for boliger og især lavtliggende huse og kældre. Regnvandet kan sive ind af døre, vinduer eller taget, og der kan også komme oversvømmelse fra kloakken eller toilettet. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvad man selv kan gøre, og hvordan man er stillet i forhold til sin forsikring.

Glade kunder:

  • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

    Venlig hilsen Jonas Gottschau
  • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

    Venlig hilsen Åse lützen Holte
  • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

    Venlig hilsen Admir Trakic
  • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

    Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23