Tømrer Østerbro

Telefon: 40795060
Hvis du er på udkig efter en grundig tømrer, så er du kommet til det helt rette sted. Frederiksberg Tømreren er nemlig leveringsdygtige i alle former for snedker, tømrer – og håndværkeropgaver på Østerbro.

Vi er et erfarent og dybt professionelt hold af medarbejdere, der har mange års erfaring inden for tømrerbranchen. Vi er kvalitetsorienterede og gode til det vi laver. Derfor kan du roligt overlevere din tømreropgave til os.

Altid til tjeneste

Der kan opstå et væld af forskellige situationer, hvor du kan få behov for kyndig assistance fra en professionel håndværker. Fx kan du, pga. familieforøgelse, pludselig få brug mere plads at boltre dig på. Det kunne fx munde ud i et ønske om en tilbygning. Man kan også være så uheldig, at der pludselig opstår vandskade i din bolig. I tilfælde som detter er det meget væsentligt, at man hurtigt kan få professionel assistance til at minimere vandskaderne i din bolig..
Hos Frederiksberg Tømeren er vi altid til tjeneste, når det kommer til opgaver som disse.
Uanset hvilke tømreropgaver du ønsker udført, kan du vide dig sikker på, at vi kan klare det for dig. Vi tilbyder blandt andet at stå for:

Vi er dog også specialiserede i andre arbejdsopgaver, som fx:

Tilbygninger
Køkkenløsninger
Isolering
Renoveringsopgaver
Vandskader

Tømrer opgaver udføres på hele Østerbro

Vi har gennem tiden lavet mange forskellige opgaver på Østerbro. Vi står klar til at hjælpe dig med renovering af en klassisk Østerbro lejlighed eller et smukt og eksklusivt forretningslokale på Østerbrogade. Vi dækker selvfølgelig hele Østerbro og hos os er ingen opgave for speciel. 

 

Tømrer på Østerbro med kunden i fokus

Målet for os er helt klart: vi vil have glade og tilfredse kunder. Derfor er vi meget lydhøre overfor dine forventninger og drømme. Disse drømme og forventninger realiserer vi med en alsidig og faglig viden. Demme unikke kombination sikrer, at vi leverer resultater, som lever helt op til netop dine drømme og forventninger. Det er en tillidssag, at lukke en håndværker ind i sit hjem. Netop din tillid værner vi meget om, og er naturligvis utrolig nænsomme, når vi udfører arbejde i dit hjem. Vi er dybt professionelle i vores tilgang til arbejde, og leverer altid den højeste kvalitet af tømrerarbejde til tiden.

Vi er er grundige, og går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at vi hos Frederiksberg Tømmeren altid leverer et godt og solidt håndværk til den aftalte tid.

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud – det er både hurtigt og nemt.

Glade kunder:

  • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

    Venlig hilsen Jonas Gottschau
  • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

    Venlig hilsen Åse lützen Holte
  • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

    Venlig hilsen Admir Trakic
  • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

    Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23