Tømrer Vesterbro

Hvis du leder efter en professionel og grundig tømrer på Vesterbro, så er du kommet til rette sted. Vi er nemlig leveringsdygtige i alle former for snedker, tømrer – og håndværkeropgaver.
Frederiksberg Tømreren består af et professionelt og erfarent team, der har mange års erfaring med tømrerfaget. Vi er gode til det vi laver, og derfor kan du trygt overlade dine tømreropgaver til os.

Kontakt os her Telefon: 40795060

 

 

Hvad kan du bruge os til?

Der findes mange forskellige situationer hvor du kan få behov for kyndig assistance fra en professionel håndværker. På grund af familieforøgelse kan du pludselige få brug mere rum og plads. Dette kunne fx realiseres i form af en tilbygning af en art. Man kan også være i den uheldige situation, at der er opstået vandskade i din bolig. I sådanne tilfælde er det af yderste vigtighed, at man hurtigt får professionel hjælp til at minimere omfanget af vandskaderne.
Hos Frederiksberg Tømeren kan vi hjælpe dig med opgaver som disse, men er også specialiserede i en lang række af andre arbejdsopgaver, som fx:

Køkkenløsninger
Isolering
Vandskader
Renoveringsopgaver
Tilbygninger

Afdækker hele Vesterbro

Vi er beliggende i det indre københavn og derfor afdækker vi selvfølgelig også Vesterbro. Vi kender til lokalområdet og går op i stil og æstetik. Står du derfor og skal have hjælp til en renovation af en Vesterbro lejlighed eller have lavet et moderne butikslokale på Vesterbrogade? Så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Tømrer-arbejde på Vesterbro med kunden i fokus

Målsætningen hos os er ganske klar: vi vil have 100% tilfredse kunder. Vi gør derfor utroligt meget ud af at være lydhøre overfor dine forventninger og ønsker. Dette kombinerer vi med en bred faglig ekspertise og viden. På den måde opnår vi de bedste resultater, som lever op til netop dine forventninger.

Vi ved, at det kræver meget tillid at lukke en fremmed håndværker ind i sit private hjem. Denne tidllid går vi meget langt for at få opbygget, og du kan altid trygt stole på os. Vi behandler selvfølgelig dit hjem med den største respekt og nænsomhed – og sørger selvfølgelig for, at der er ryddet ordentligt op når vi går.

Vi er effektive, og springer ikke over hvor gærdet er lavest, når det kommer til kvalitet. Du kan derfor altid være sikker på, at vi hos Frederiksberg Tømreren altid leverer godt og solidt håndværk til den aftalte tid.

I galleriet kan du få et overblik over tidligere udførte opgaver.

Ring i dag og få et gratis tilbud – det er både nemt og hurtigt.

Glade kunder:

  • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

    Venlig hilsen Jonas Gottschau
  • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

    Venlig hilsen Åse lützen Holte
  • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

    Venlig hilsen Admir Trakic
  • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

    Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23