Velux Tagvinduer

Tagvinduer er en af de detaljer, der er yderst attraktive for indbyggere rundt omkring i Danmark, som har en eller flere beboelige etage(r) gemt under taget, og der er mange forskellige måder at benytte tagvinduer på. Særlig populært er det for danskere i øjeblikket at benytte sig af Velux tagvinduer, der ganske enkelt gør det lettere, bedre og mere miljørigtigt at anvende pladsen på den øverste etage i husstanden.

Velux VinduerTagvinduer fra Velux prioriterer energieffektivitet, et sundt indeklima og vedvarende energi højere end nogen anden producent i landet, og der er absolut ingen grund til at ligge skjul på de fordele, din husstand kan drage nytte af, hvis du lader os installere Velux tagvinduer.

Med tagvinduer fra Velux formår dit hjem at skille sig ud fra mængden, fordi du ikke behøver at ofre komfort for at opnå et miljøvenligt resultat. Velux tagvinduer lader dig udnytte den varmeenergi, som dit hus optager fra solen, et solvarmeanlæg resulterer i besparelser på både varmeregning og CO2-udledning, og du får muligheden for at bruge lys og luft til at forbedre livskvaliteten i dit hjem.

Velux tagvinduer – du svinger taktstokken

Foruden de mange miljørigtige og livskvalitetsrige fordele, byder tagvinduer fra Velux også på andre attraktive detaljer, og det er fuldt forståeligt, hvorfor så mange danskere i dag går og drømmer om Velux tagvinduer. Vi monterer et stort udvalg af tagvinduer fra Velux, og du kan i større eller mindre grad selv bestemme, hvordan dit tag skal se ud.

Velux tagvinduer byder på enestående ovenlys, der ikke kan matches af nogen som helst anden løsning, og det er i realiteten kun fantasien, der sætter grænser. De unikke tagvinduer fra velux kan monteres på mange forskellige måder, og det er endda muligt at kombinere en samling, således at du selv kontrollerer, hvordan dit lysindfald skal være.

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at tagvinduer fra Velux er den perfekte løsning for dig og dit hjem, så kan vi også fortælle dig, at vi takket være Velux yderligere har evnen og redskaberne til at montere manuelt eller elektrisk betjente solafskærmingsprodukter. Med denne løsning kan du selv regulere lyset og opnå præcis den isolering, du føler dit hjem har behov for, og det er derfor dig, der svinger taktstokken.

Glade kunder:

  • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

    Venlig hilsen Jonas Gottschau
  • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

    Venlig hilsen Åse lützen Holte
  • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

    Venlig hilsen Admir Trakic
  • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

    Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23