Gode grunde til at hyre en professionel tømrer i stedet for at gøre det selv

Som husejer vil der fra tid til anden være behov for renoveringer, reparationer, tilbygninger eller andet. Her overvejer mange, om det er nødvendigt at få en professionel tømrer til at udføre tømrerarbejdet, eller om man kan gøre det selv. Det er selvfølgelig forskelligt, hvilke forudsætninger man har for at udføre tømrerarbejdet selv, men for husejere, som ikke selv er udlærte inden for faget, er der mange gode grunde til at vælge en professionel tømrer i stedet for at begive sig i kast med projektet selv.

Derfor bør du overveje at renovere dit gamle tag

Det er vigtigt at have et tæt og sikkert tag på sit hus. Der er derfor god grund til at overveje at få renoveret sit tag, hvis det er gammelt.

Fra et økonomisk perspektiv vil et nyt eller renoveret tag ofte kunne betale sig. Det er der flere grunde til. For det første vil værdien af dit hus stige, hvis du har et ordentligt tag. Ofte vil stigningen på husets værdi faktisk komme helt op udgiftens størrelse. Du får på den måde altid en større friværdi i huset, så din renovering af taget direkte kan betale sig. Alene af den grund giver det god mening at få sit gamle tag renoveret.

Sådan garderer du dig mod stormskader

Før stormen

Hvis der varsles om storm, er det en rigtig god idé som husejer at forberede sig, så man bedst muligt kan gardere sig mod stormskader på sit hjem. Der er en række ting, du kan gøre, inden stormen går løs.

Du kan starte med at gå en runde i haven og rundt om dit hus for at tjekke, om der ligger løse ting, som nemt kan blive blæst rundt. Det kan være børnenes legetøj som en gravko eller en trampolin, og det kan også være havemøbler, stiger eller andre haveredskaber. Sørg for at få dem ind i et skur eller andet, hvor de står i læ og ikke vil kunne blæse væk.

Akut skadeservice efter skybrud

Vi oplever i dag et voldsommere vejr, end vi har gjort tidligere. Derfor er der flere ting, der er vigtige at være opmærksom på som husejer. Et voldsomt skybrud sker ofte pludseligt, uden man er forberedt, og derfor er det en god idé som husejer at vide, hvad man skal gøre, og hvordan man er stillet, hvis uheldet er ude.

Et stort skybrud kan for eksempel have store konsekvenser for boliger og især lavtliggende huse og kældre. Regnvandet kan sive ind af døre, vinduer eller taget, og der kan også komme oversvømmelse fra kloakken eller toilettet. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvad man selv kan gøre, og hvordan man er stillet i forhold til sin forsikring.

Når uheldet er ude – Sådan udbedrer du stormskader på din bolig

Vinterhalvåret byder på mange, hårde udfordringer for din bolig. Stærke storme, oversvømmelser og andet uvejr kan være meget ødelæggende og beskadige dit hjem i højere eller mindre grad. Derfor er det godt at være opmærksom på, hvad man selv kan gøre for at udbedre nogle af de skader, der ofte forekommer på boliger i forbindelse med uvejr.

Omkostningerne for at få udbedret ødelæggelserne kan være store, og det er derfor vigtigt at minimere skaderne på dit hjem så meget, som det er muligt. Jo hurtigere du selv handler og reagerer, hvis noget kan gøres, jo større er chancen for at begrænse omfanget af skaderne. Hvis der for eksempel er gået hul i dit tag, er det vigtigt hurtigt at lukke for hulet, så du ikke også får vandskader ved regnvejr. Der er derfor en række ting, du kan være opmærksom på, hvis dit hjem har lidt last efter et slemt uvejr. Det handler først og fremmest om at skabe sig et overblik skaderne, så du kan begrænse skadernes omfang og få foretaget en ordentlig renovering.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23