Badeværelser på Frederiksberg og i København

Et utal af minutter bruges hver dag på badeværelser landet over, og det er et af de rum, danskere går allermest op i at indrette og dekorere. Der eksisterer ganske få grænser for, hvad der er muligt, og det er derfor aldrig en dum idé at lade fantasien få frit løb, når badeværelser skal istandsættes.

Badeværelser overtages rundt omkring i Danmark i mange forskellige tilstande, og der er ofte mange detaljer, beboerne ønsker at tilføje eller at ændre. Nogle vælger at stille sig tilfredse med de badeværelser, der fra start er at finde i husstande, og det skyldes i mange tilfælde, at de ganske enkelt ikke har hverken tid, penge, viden eller kunnen nok til at foretage de nødvendige ændringer på egen hånd.

Det er dog vigtigt at understrege, at der eksisterer en længere række af bedre og mere fornuftige alternativer, frem for den notoriske gør-det-selv løsning. De fleste hjem inkluderer kun et enkelt af slagsen, men nogle husstande kan prale af to eller flere badeværelser.

Badeværelser kan opfylde drømme

Uanset hvor mange badeværelser du har, eller har drømme om at have, tilbyder vi en service, der gør, at du lykkeligt vil tilbringe tid på dine badeværelser, i stedet for at betragte det som det rum i hjemmet, hvor intet andet end de mindre ucharmerende aspekter af menneskeheden viser sig.

Godt nok er senge i soveværelser typisk de steder, hvor drømme skabes, men badeværelser kan i mange tilfælde være de rum i hjemmet, hvor drømme udfoldes. Et lækkert bad prioriteres ekstremt højt i mange husstande, og vi tilbyder løsninger, der gør netop dit badeværelse til noget helt særligt.

Vi reparerer, renoverer, moderniserer og installerer badeværelser i alle afskikkelser, og vores erfaring og ekspertise gør, at du trygt kan overlade arbejdet til os. At foretage ændringer på badeværelser behøver ikke at være en tidskrævende og udmattende affære, og du behøver blot at informere os om dine ønsker og intentioner, uanset om det gælder installering af en ny håndvask eller et helt nyt badeværelse. Få et tilbud på badeværelser på Frederiksberg og København. Du skal blot udfylde kontaktformularen i højre side.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23