Tilbygning

Rigtig mange danskere føler ikke, at de har nok plads til at udføre alle deres drømme i hjemmet, men en stor del af husejere landet over har store udendørs arealer, hvis potentiale de sjældent formår fuldt at udnytte. Tilbygninger kan være en enorm fordel for et hav af husstande, og tilbygninger kan tilføjes i mange forskellige former og farver, afhængigt af beboernes behov.

Tilbygninger er et begreb, der dækker over en lang række af konstruktioner, men nogle af de typiske favoritter er ofte tilbygninger som udhuse, udestuer, terrasser, skure og garager. Fælles gælder det for alle tilbygninger, at det er funktionsrige tilføjelser, der er med til at gøre familielivet lettere, og tilbygninger er naturligvis en selvsagt mulighed for at gøre dit hjem til noget helt særligt for dig og din familie.

Tilbygninger er en overskuelig og praktisk løsning, der resulterer i flere brugbare kvadratmeter, og tilbygninger er også med til at forbedre husets karakter. Derudover formår et hus også at opnå en stigning i både brugs- og salgsværdi ved tilbygninger, og det er ikke en løsning, der behøver koste dig millioner af kroner og mange tusinde arbejdstimer.

Tilbygninger gavner både hus og ejer

Velovervejede og veludførte tilbygninger tilføjer unikke dimensioner til dit hjem, og du vil fremover være i stand til at igangsætte ideer, der tidligere har virket både urealistiske og meningsløse. Tilbygninger vil resultere i mere plads, og det er fuldstændig op til dig selv, hvordan du ønsker at indrette dine nyerhvervede kvadratmeter, og din frihed har aldrig smagt bedre.

Det er til hver en tid utrolig vigtigt at sikre sig, at eventuelle tilbygninger i forhold til design og materiale stemmer overens med resten af huset, men det er aldrig umuligt at producere tilfredsstillende tilbygninger, der formår at være både funktionsrige og en fryd for øjet.

Tilbygninger kan bruges til mange ting, og et kontor, et værelse, et bryggers eller en udestue er alle attraktive aspekter, der kan være med til at gøre dit hjem til det ultimative fristed for dig og din familie.

no images were found

no images were found

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23