Dansk Håndværks Byggegaranti

Dansk Håndværk Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk Garantiordning

Hvad betyder det for dig som privatkunde?

Når du vælger en tømrer, der er medlem hos Dansk Håndværk, er du sikret at eventuelle fejl og mangler på dit projekt, bliver udbedret uden at du lider et økonomisk tab. Dette giver dig en ekstra sikkerhed som kunde.

Hvad dækker garantiordningen?

Garantiordningen dækker udgifter op til 100.000 inkl. moms kr. ved fejl og mangler ved udført arbejde for private kunder på deres private bolig. Garantiordningen er din sikkerhed for et veludført tømrer, snedker eller håndværkerarbejde.

For mere information om Dansk Håndværks Garantiordning henviser vi til Dansk Håndværk

 

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23