Lofter

Lofter er i langt de fleste tilfælde et spørgsmål om praktisk opbevaring, og der findes i realiteten ikke mange ting, vi danskere ikke har mod på at gemme væk på vores lofter. Nogle husstande har kældre, der tjener samme formål, og andre har endda både loft og kælder, men brugbare kvadratmeter er unægteligt en af de ting, man aldrig kan få for mange af.

Det er naturligvis varierende fra husstand til husstand, hvilke sager og materialer, der havner på lofter landet over, og det er også altid forskelligt, hvordan danskerne indretter deres lofter. Nogle benytter dem udelukkende til opbevaring, men andre vælger faktisk at benytte lofter som et ekstra beboeligt rum, og det er ikke uhørt, at et familiemedlem opholder sig deroppe dag og nat.

Lofter er en udvidelse af hjemmet

Uanset hvad du har i sinde at bruge dit loft til, tilbyder vi en tiltrængt hjælpende hånd, når hele projektet skal iværksættes. De husstande, der ikke er blevet velsignet med lofter, behøver absolut ikke at være nedtrykte, for vi tilbyder såmænd også at bygge lofter fra bunden, så de også kan være med til at konkurrere med de store drenge videospelautomater.com/bonusar/

Selvom at lofter i størstedelen af tilfældene hoved sageligt benyttes til opbevaring, behøver de ikke at være dystre, skjulte og tilstøvede rum. Vi griber værktøjerne og producerer lofter, du med stolthed kan vise frem for gud og hver mand, uanset hvad du vælger at placere på dine nyfundne kvadratmetere.

Nogle husstande vælger at placere særlige, delikate emner på deres lofter, og i den situation er det naturligvis vigtigt at sikre sig, at adgang for uvedkommende ikke er muligt. Det er også en problematik, vi har løsninger på, og vi producerer i det hele taget et stort udvalg af lofter, uanset hvordan dine intentioner for udvidelsen af dit hjem end måtte lyde.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23