Nyt køkken eller Køkkenrenovering

Mennesker verden over elsker luksus i hjemmet, og køkkener er på ingen måde en undtagelse. Størstedelen af tiden bruges i stuen og i soveværelset, men badeværelser og køkkener formår stadig at være essentielle for enhver familie. Køkkener er forskellige fra husstand til husstand, men fælles gælder det for alle, at succesfuld og hyggelig madlavning prioriteres højt.

Madlavning i danske hjem har nået helt nye højder, og kravene til køkkener og indretningen deraf bliver dagligt mere og mere omfattende. Hygiejne, hyggelige omgivelser og funktionsrige installationer er alle uundværlige faktorer i køkkener, men langt de fleste husstande sætter også pris på et unikt design og en særlig modernitet, der skiller sig ud fra mængden.

Produktion og salg af køkkener

Vi producerer og sælger en bred vifte af løsninger for køkkener landet over, uanset om du er på jagt efter nye dele, renoveringsmateriale, reperationer eller helt nye køkkener, og vi tilbyder resultater, der stolt kan fremvise en enestående kombination af design, materialer, detaljer og funktionalitet. Køkkener skal ikke længere bare være rum, hvor primitiv aftensmad forberedes, inden alle familiens medlemmer forlader rummet for at nyde aftensmaden i et andet, anderledes indrettet rum.

Det har tidligere været en tidskrævende og udmattende affære at lave mad, men moderne køkkener gør det overskueligt og sjovt at lave detaljerede kvalitetsmåltider for hele familien. En lang og kompliceret arbejdsdag resulterer ofte i udmattelse, og fysiske udfoldelser i køkkener landet over står sjældent højt på ønskelisten, når fyraftenen sparker ind.

Både madlavning og spisning præges af kvalitet som aldrig før, og i alle køkkener landet over er det vigtigt, at rummene besidder egenskaber og værktøjer, der gør en helt ny række af måltider mulige. Vi har en enestående erhvervserfaring, og vi tilbyder at producere løsninger, der opfylder dit behov til punkt og prikke, således at madlavning aldrig mere behøver være kedeligt og ensformet.

Du kan altid få et gratis køkken tilbud. Du skal blot udfylde kontaktformularen til højre.

Køkkenrenovering

Mange ældre boliger har ofte køkkener med en patina, som man ikke kan købe sig til i dag. 
Ofte er diverse skuffehåndtag anvendt ikke til at betale i dag. Hvis I har inspiration til at anvende gamle dele af et køkken, så kan vi sagtens kigge på det. En køkkenrenovering kan sagtens være en mere stilfuld løsning i nogle scenarier, så længe køkkenet er vedligeholdt og i ordenlig kvalitet. 

Hvis du mangler sparring til en køkkenrenovering, så kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en samtale omkring mulighederne. 
Vi kører i hele Storkøbenhavn, så bor du på Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg eller Valby, så kan vi være der inden længe!

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23