Vandskade

Vandskader er en af de mest udbredte pestilenser for husejere verden over, og i Danmark er vi på ingen måde sikre på at undgå vandskader, selvom vi, i forhold til årlige nedbørsmængder, skal finde os i langt mindre tal end andre lande. Det er en af de ting, der er svære at forebygge, og det er desværre også en af de ting, der kan være svære at bekæmpe.

Naturen spiller en stor rolle i forhold til vandskader, men regn og voldsomt vejr er langt fra den eneste årsag, og mange husstande er i større eller mindre omfang ofte selv skyld i de vandskader, de bagefter må bruge både tid og penge på at reparere. For eksempel kan frostsprængte vandrør få fatale konsekvenser for en husstand, og du bør til hver en tid være opmærksom på dit vandforbrug.

Vandskader kan forekomme af mange forskellige grunde og i mange forskellige rum, men utætte vandrør er i mange tilfælde den mest almindelige årsag, og kælderen er typisk det rum, der er hårdest udsat, når vandskader rammer en husstand. Det er vigtigt at isolere vandskader, så de ikke får mulighed for at sprede sig, og en komplet lukning af vand kan i mange tilfælde være nødvendig.

Vandskade

Vandskader skal behandles hurtigt

Vandskader er i nogle tilfælde mere tydelige end andre, men det er vigtigt, at du er opmærksom, hvis du opdager nogle af de typiske symptomer. Det er ikke uhørt, at vandskader resulterer i direkte udstrømning eller danner mørke pletter i loftet på etagen under, men der er intet facit for vandskader og deres opførsel i forskellige husstande landet over.

Den mest væsentlige grund til, at vandskader skal behandles hurtigt er, at de konkrete skader hurtigt forværres, hvis det modsatte er tilfældet, og det kan få katastrofale konsekvenser for dig, din familie og jeres hjem. Det er ens pligt at søge hjælp til at afværge forværring af vandskader, så snart man et eller andet sted i huset formår at konstatere vandskader, og vigtigheden må aldrig undervurderes.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23