Forsikringsopgaver

Forsikringsopgaver er ikke en af de ting, man særlig ofte har brug for, og det er absolut heller ikke en af de ting, mange boligejere har et ønske om at have brug for. Det er til gengæld en af de ting, man virkelig ikke være foruden, når uheldet er ude, og veludførte forsikringsopgaver er essentielle for alle husstande.

Der findes et stort udbud af virksomheder, der tilbyder at håndtere forsikringsopgaver af den ene eller anden karakter, og det kan være en sand jungle at finde rundt i, så det gælder om at holde tungen lige i munden. Det kan være svært at danne sig et overblik over situationen, når man selv står og slås med problematikken, men vi tilbyder at udføre forsikringsopgaver på en effektiv og overskuelig facon.

Vi er eksperter, når det kommer til at planlægge og udføre forsikringsopgaver, og vi har masser af erfaring og viden at drage nytte af. Vi stiller ikke spørgsmålstegn ved dit behov for at få udført forsikringsopgaver, og vi har ikke andre intentioner end at udføre den opgave, du beder os om, uanset hvad hele processen drejer sig om.

Forskellige slags forsikringsopgaver

Nogle husstande har naturligvis brug for en større håndsrækning end andre, eftersom behovet varierer fra hjem til hjem, men vi er altid villige til at se på sagerne. Vi har mange relevante kompetencer, og vi har et gode kommunikationsevner, der kan være til stor gavn for alle involverede parter, når forsikringsopgaver og især forsikringsselskaber skal håndteres.

Uheld kan ramme alle og enhver, og forsikringsopgaver er vigtige at udføre hurtigt og effektivt, inden skaderne bliver værre og mere omfattende. Der kan være tale om alt lige fra indbrud og hærværk til mere naturlige problemstillinger som vandskader og brandskader, men vi har redskaberne til at udføre et hav af forsikringsopgaver i alle hjemmets rum, uanset størrelse og omfang.

Vi kan vejlede dig i din forsikringssag eller eventuelt håndtere hele sagsforløbet med forsikringsselskabet, taksator og eventuelle underentreprenører. Ring derfor til os med det samme, hvis uheldet er ude.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23