Nyd sommeren i haven med en ny terrasse

Når solen skinner, og temperaturerne er høje, er der én ting, de fleste har lyst til: At komme ud! At komme ud i det fri enten på gåben, på cykel eller blot i haven. Er man så heldig at have en have, hvor der er plads til at sidde, har man en unik mulighed for at nyde sommeren. Har du endnu ikke en terrasse, eller kunne du blot tænke dig at få en ny, er der ingen grund til at vente. Der er rig mulighed for at få en terrasse, hvad enten du selv vil i gang med at bygge eller have hjælp af en professionel tømrer. En ting er sikker: Har man en lækker, ny terrasse, er det svært ikke at bruge de fleste af døgnets vågne timer på denne.

Godt vejr? Godt tidspunkt for renovering!

I takt med at de lune timer bliver flere og de kolde dage færre, stiger vores lyst og behov for at komme ud. Ud i den friske luft hvor forårs- og sommerfornemmelserne giver fornyet energi. Denne fornyede energi kan bruges på mange måder. De fleste oplever, at humøret stiger, og dette kommer deres medmennesker til gode. Men det gode vejr og den dertilhørende fornyede energi kommer også ofte folks omgivelser til gode. En stigning i temperaturerne er nemlig en oplagt mulighed for at give sig i kast med en større eller mindre renoveringsopgave.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23