Ydelser

Herunder kan du læse om de ydelser vi tilbyder vores kunder

Isolering

Isolering kan og bør benyttes i samtlige vægge og gulve i husstanden, men det varierer meget fra hjem til hjem, hvor meget isolering der i realiteten er plads til.

Læs mere

Køkken

i producerer og sælger en bred vifte af løsninger for køkkener landet over, uanset om du er på jagt efter nye dele, renoveringsmateriale, reperationer eller helt nye køkkener.

Læs mere

Badeværelser

Vi reparerer, renoverer, moderniserer og installerer badeværelser i alle afskikkelser, og vores erfaring og ekspertise gør, at du trygt kan overlade arbejdet til os. At foretage ændringer på badeværelser behøver ikke at være en tidskrævende og udmattende affære, og du behøver blot at informere os om dine ønsker og intentioner…

Læs mere

Tilbygning

Tilbygninger er en overskuelig og praktisk løsning, der resulterer i flere brugbare kvadratmeter, og tilbygninger er også med til at forbedre husets karakter. Derudover formår et hus også at opnå en stigning i både brugs- og salgsværdi ved tilbygninger, og det er ikke en løsning, der behøver koste dig millioner af kroner og mange tusinde arbejdstimer.

Læs mere

Vandskade

Vandskader kan forekomme af mange forskellige grunde og i mange forskellige rum, men utætte vandrør er i mange tilfælde den mest almindelige årsag, og kælderen er typisk det rum, der er hårdest udsat, når vandskader rammer en husstand.

Læs mere

Renovering

Renoveringsopgaver bliver typisk nødvendige, når dele af hjemmet bliver for gamle til at fungere optimalt, men det er ikke altid, at levetid og slid er de eneste årsager, der fører til et behov for renoveringsopgaver.

Læs mere

Snedker

Snedkerarbejde kan dreje sig om alt lige fra skabelse, montering og justering af paneler, lister, skabe og dører til trægulve, lofter, garderober og køkkener.

Læs mere

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23