Nye Gulve på Frederiksberg og i København

Gulve udsættes for flere komplikationer end nogen anden enhed i hjemmet, og kvaliteten af gulve i både huse og lejligheder måles på levetid. Der kan være mange årsager til, at nye gulve er attraktivt for dig, men den mest almindelige grund er hovedsageligt slitage, og er som regel et problem, der er at finde i samtlige husstande, i større eller mindre grad, rundt omkring i hele Danmark.

Mange kaster sig ud i en totalrenovering af lejlighed eller hus, når de i første omgang overtager boligen, og nye gulve står ofte højt på ønskelisten. Vi ved godt alle sammen, at resten af hjemmet også oplever hårde tider, når der opsættes nye hylder, skabe, lamper eller fladskærms-tv’er, men det er komplikationer, der i langt de fleste tilfælde hurtigt er overstået.

Gulve betrædes et utal af gange hver eneste dag af samtlige medlemmer af en husstand. Det er ikke noget, der med det samme betyder forandringer i forhold til udseende, men det vil med garanti medføre problemer i fremtiden. Det er naturligvis umuligt fuldstændig at undgå slitage, men det er vigtigt at sikre sig, at man i hjemmet har gulve, der ikke skal udskiftes en gang om året.

Gulve skal være flotte, brugbare og holdbare

Uanset om du er på udsigt efter gulve, der skal placeres i gangen, stuen, køkkenet, soveværelset eller på badeværelset, er der naturligvis nogle krav, du skal være sikker på, at dine fremtidige gulve overholder. Gulve skal selvfølgelig være pæne, og designet skal passe ind i forhold til resten af rummets indretning, men forskellige materialer har forskellige grader af funktionalitet og holdbarhed.

Uanset om du vælger et gulv med en overflade af træ, fliser, linoleum eller et helt fjerde materiale, tilbyder vi en lang række af løsninger, og vi har evnen til at producere netop det design, du går og drømmer om. Vores gulve byder på en unik kombination af udseende og holdbarhed, og du vil ikke have travlt med at dække dine nye gulve til med tæpper og store møbler.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23