Tagopgaver – tagrender og nedløbsrør

Foruden vores mange andre udførlige tjenester, tilbyder vi også at gøre livet lettere for dig, når det kommer til tagopgaver. Uanset hvor i Danmark, din husstand befinder sig, vil dit hjem være omringet af tagrender og nedløbsrør, og det er to ting, der godt kan byde på mange uønskede problemer for mange danskere rundt omkring i landet.

Vi producerer og monterer både tagrender og nedløbsrør i alle størrelser og former, og vi tilbyder en lang række af fornuftige løsninger. Der er mange af slagsen at vælge imellem, men fordelen ved vores udvalg er, at du med garanti kan finde tagrender og nedløbsrør, der i forhold til vigtige detaljer som størrelse, stil og farve passer til dig og din bolig.

De fleste indbyggere i Danmark har fuld forståelse for nødvendigheden af tagrender og nedløbsrør, men mange har for vane at tro, at det er to af ejendommens genstande, der bare passer sig selv. Det er i realiteten dog ikke helt sådan, det virker, og vores enorme erfaring og forståelse er to egenskaber, du med stor fordel kan benytte dig af, når du er på jagt efter funktionelle tagrender og nedløbsrør.

Tagrender og nedløbsrør er essentielle for dit hjem

Tagrender og tilhørerende nedløbsrør er nødvendige for alle husstande, der befinder sig i et område, hvor regn i perioder falder, og det kan vi i Danmark desværre ikke stikke af fra. Når de danske skyer åbner op for regnen, er det vigtigt, at dit tag formår at skille sig af med vandet – alt andet kan få katastrofale konsekvenser for dit hjem.

Vand er en vigtig opgave for tagrender og nedløbsrør, men flere faktorer kan påvirke effektiviteten, og det bør du altid være opmærksom på. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at dine tagrender og nedløbsrør ikke er tilstoppede, og det er især nedfald fra træer, der i løbet af årets fire sæsoner ændrer sig enormt, du skal holde et godt øje med.

Utætte tagrender og nedløbsrør kan også være et større problem for mange husstande, og der kan i det hele taget være masser af årsager til, at du har brug for at udskifte dine gamle tagrender og nedløbsrør med nogle nye af slagsen. Uanset hvordan din begrundelse og dit behov lyder, tilbyder vi et udvalg af løsninger, der på mange måder vil gøre en stor forskel for dit hjem.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23