Vinduer

Der var engang, hvor vinduer blev tilføjet til vægge blot for at bringe mere lys ind i boligen, men det er langt fra det eneste formål, vinduer tjener i dag. Tilbage i tiden betød det heller ikke det store, hvordan vinduer så ud, men det er en af de helt centrale ting, der har ændret sig i dag. I dagens Danmark stilles der specifikke krav til vinduer både i forhold til størrelse og form, og det er der god grund til.

Det har tidligere hovedsageligt været aktuelt at modificere den indvendige del af boligen, men danskerne vil i dag i stigende grad også være med til at dekorere den ydre del, selvom størstedelen af tiden bliver brugt indendørs. Vinduer er dog en af de få genstande, der kan ses både ind- og udvendigt, og derfor skal vinduer i forhold til design ikke bare passe ind på den ene side af væggen.

Alle hus- og lejlighedsejere har forskellige ideer og holdninger til, hvordan deres hjem skal se ud, og ejendommens vinduer er absolut ingen undtagelse. Bygningens form, størrelse og stil har en enorm betydning for de vinduer, der skal sættes op, og både materiale og farve varierer fra hjem til hjem.

Flotte og stemningsskabende vinduer

Vi producerer vinduer i et stort udvalg af farver, størrelser og former, og vi besidder en enestående evne til at opfylde dine ønsker. Uanset om du ønsker, at dine vinduer skal være runde, trekantede, firkantede eller en helt anden form, har vi en solid række af attraktive løsninger, og vi arbejder hurtigt, effektivt og professionelt.

For os er vinduer ikke blot et spørgsmål om belysning, og vi har fuld forståelse for den dekorende egenskab, mange danskere tilskriver deres vinduer. Vi har et godt øje for design, og vi garanterer altid en service, der byder på et produkt, som er optimalt for både dig og dit hjem. Vi står bag vinduer, der passer til resten af bygningen både udvendig og indvendig, og en stemningsfyldt atmosfære er uundgåelig.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23