Snedkerarbejde

Der findes mange konkrete situationer, hvor en husstand i større eller mindre grad har brug for snedkerarbejde, og snedkerarbejde er en løsning, der med stor fordel kan benyttes i samtlige af hjemmets rum, uanset størrelse, materiale og behov. Snedkerarbejde kan sågar benyttes uden for hjemmets trygge rammer, og haveprojekter er ofte at finde højt på listen for husejere i Danmark.

Snedkerarbejde kan i nogle tilfælde udføres af beboere i hjemmet eller af en kyndig bekendt, men snedkerarbejde er i langt de fleste situationer et projekt, der bør overlades til en håndværker, som besidder en relevant uddannelse inden for området. Det resulterer i en mere anvendelig garanti, og byggesjusk vil være en af de ting, du ikke længere behøver at frygte.

Det kan naturligvis være et forløb, der kræver både tid og penge, men resultatet vil være markant bedre, hvis du, i stedet for venner, naboer og familiemedlemmer, lader en håndværker foretage snedkerarbejde i dit hjem, og der er naturligvis også en garanti for, at det hele ikke står og falder fra hinanden igen et par måneder, efter arbejdet er udført.

Snedkerarbejde skal være tilfredsstillende

Det varierer i høj grad, hvilken slags snedkerarbejde, der i en konkret husstand er brug for, men vi stræber efter altid at udvikle en specifik handlingsplan, således at vi er i stand til at opfylde dit behov bedst muligt. Snedkerarbejde kan dreje sig om alt lige fra skabelse, montering og justering af paneler, lister, skabe og dører til trægulve, lofter, garderober og køkkener. Det kan også vedrører specialfremstillede møbler, indbyggede skabe og maskinsnedkeri, hvor vi udfører arbejdet hjemme hos dig.

Vi har stor forståelse for, at det er dit hjem, og at du har konkrete intentioner og ønsker i forhold til indretning. Kundetilfredshed er for os den måleenhed, der bedst markerer en virksomheds funktionalitet og succes, og derfor ligger vi enormt meget vægt på, at vores snedkerarbejde er tilfredsstillende. Det er trods alt dit fristed, du lader os være en del af, og vi gør alt for at vise gensidig tillid og respekt.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23