Isolering

Isolering er et begreb, kun en procentdel af ufaglærte danskere har forstand på, og alligevel er isolering en af de ting, der er allermest udbredt i husstande landet over. Metoden har eksisteret siden tidernes morgen, men isolering har været udsat for en enorm udvikling, og i dag anvendes det i samtlige bygninger rundt omkring i verden.

Det er der naturligvis en god grund til. Isolering benyttes i både vægge, gulve og lofter, og formålet er, ligesom det var intentionen fra start, at varme holdes indendørs, imens kulde og larm forbliver udenfor. Tidligere har det været en kendt problematik succesfuldt at adskille et indendørs miljø fra et udendørs miljø, men isolering fungerer i dag bedre end nogensinde.

Isolering kan og bør benyttes i samtlige vægge og gulve i husstanden, men det varierer meget fra hjem til hjem, hvor meget isolering der i realiteten er plads til. I praksis handler det til hver en tid om tykkelsen på din ydervæg og det mulige hulrum under dit gulv, men isolering kan foretages på mere end blot én måde.

Forskellige former for isolering

Der er en række af materialer at vælge imellem, men som udgangspunkt benyttes enten flamingo, Rockwool, glasuld, perlite eller papirisolering til traditionel hulmurisolering. I langt de fleste tilfælde kan du selv vælge, hvilket materiale, du ønsker at anvende til isolering, men den teoretiske fordel er så minimal, at det ikke vil kunne måles på en husstands varmeregning.

Det forsøges i så vidt muligt omfang at skabe miljøvenlig isolering, og det betyder, at der ofte genanvendes ressourcer. Det er der flere fordele ved, men den belastning af miljøet, der undgås ved genanvendelige materialer for isolering, og den billigere pris, det medfører i forhold til traditionelle isoleringsmaterialer, står for de fleste danskere højst på listen.

Det er vigtigt at understrege, at miljørigtige materialer besidder samme egenskaber som andre, originale materialer, og at du således kan spare penge på isolering, uden at det får negative konsekvenser for dit hjems evne til at holde dig og din familie varme.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23