Døre

De tidligst dokumenterede døre er repræsenteret på malerier af egyptiske gravkamre, og størstedelen af de oldtidshistoriske døre var lavet af træ. Det er pudsigt nok en af de ting, der selv flere tusinde år stadig ikke har ændret sig, men materialerne bliver naturligvis anvendt på andre metoder i dag, end de i tidernes morgen gjorde i Egypten.

Døre tjener i dag to funktioner, der også stod højt på ranglisten for mange tusinde år siden, og selve ideen har ikke forandret sig meget siden tidernes morgen. Døre er bygget for at holde uvedkommende uden for murerne, og deraf udledes naturligvis den mest essentielle funktion, men døre og deres udseende har også altid spillet en vigtig rolle, hvilket er årsagen til funktion nummer to.

En af de ting, der – heldigvis – har forandret sig ved døre, er måden, hvorpå vi sikrer os, at de i realiteten forbliver lukket, når vi ikke selv er interesseret i at bevæge os ud på den anden side. I gamle dage blev der benyttet tværbjælker og andre skabelser af træ eller sten, som sikrede, at udvedkommende blev udenfor, men indførelsen af håndtag og låse revolutionerede den noget primitive tilgang.

Døre er mere end et spørgsmål om sikkerhed

Alle lejligheds- og husejere i verden prioriterer en sikker hoveddør, der tilbyder hjemmets indbyggere en uforglemmelig sindsro, men døre i hjemmet drejer sig også om en masse andre detaljer, der ikke altid har nogen direkte forbindelse til sikkerhed.

Vi producerer døre i mange forskellige afskikkelser, uanset hvilket af ejendommens rum, du har planer om at få dem placeret i. Hoveddøren skal for de fleste være tyk og solid, og udseendet er ikke altid det vigtigste punkt på dagsordenen, men det er langt fra det samme tilfælde, der gør sig gældende for andre døre, der adskiller de forskellige rum.

Vi har en enestående erfaring og kunnen, og vi ved, at design ikke behøver få negative konsekvenser for funktionalitet, hvilket betyder, at vi tilbyder dig muligheden for unikke døre, du frit kan placere hvor som helst i hjemmet. Vi garanterer løsninger, der i forhold til stil, farve og form passer ind med resten af rummets indretning, og vores døre er et relevant skridt i den rigtige retning.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23