Tømrer Nørrebro

Telefon: 40795060
Velkommen til din professionelle tømrer. Vi udfører alle former for håndværk-, snedker- og tømreropgaver på Nørrebro.

Hos Frederiksberg Tømreren er vi et professionelt team med mange års erfaring inden for tømrerfaget. Vi ved altså, hvad vi laver, og du kan derfor trygt overlade dine håndværksopgaver til os.

Opgaver vi kan hjælpe med?

Der kan opstå mange forskellige situationer, hvor man får brug for hjælp fra professionelle tømrer på Nørrebro Måske er jeres familie vokset, og I har derfor brug for mere plads i form af en tilbygning. Det kan også være, at I har været så uheldige at få en vandskade. I tilfælde af vandskade er det vigtigt, at man hurtigt får hjælp til at afværge vandskaderne.
Hos Frederiksberg Tømreren har vi stor erfaring inden for en lang række arbejdsopgaver.
Ligegyldigt hvilke tømreropgaver du skal have udført, kan du derfor roligt stole på, at vi kan klare det for dig. Vi tilbyder blandt andet at stå for:

Isolering
Køkkenløsninger
Tilbygninger
Vandskader
Renoveringsopgaver

Opgaver udføres på hele Nørrebro

Vi har stort lokalt kendskab til Nørrebro da vi afdækker hele kbh – herunder Nørrebro. Vi går om i detaljen og ingen opgaver er for speciel til os. Vi stiller derfor vores ekspertise til rådighed, og er klar til at hjælpe dig, med den klassiske Nørrebro-bolig eller forretningslokalet ud til Nørrebrogade.

 

Tømrer på Nørrebro med kunden i centrum

Vores målsætning er 100 % tilfredse kunder, og vi gør derfor meget ud af at lytte til jeres ønsker og forventninger. Kombineres dette med vores falige viden samt ekspertise, opnås de bedste og mest professionelle resultater, som samtidig lever op til dine forventninger.
Vi ved, at det er en tillidssag at invitere håndværkere ind i sit private hjem. Du kan derfor trygt stole på, at vi altid behandler dit hjem med respekt og varsomhed. Derudover gør vi meget ud af at rydde op efter os, sådan at du kan komme hjem til et pænt og ryddeligt hus. Vi arbejder effektivt men går ikke på kompromis med kvalitet. Du kan derfor regne med, at vi overholder vores aftaler samtidig med, at vi udfører et godt og solidt stykke håndværk.
I vores galleri kan du få et indblik i opgaver, som vi har løst for tidligere kunder.

Ring i dag og få et gratis tilbud – det er både nemt og hurtigt.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23