Tømrer Valby

Telefon: 40795060
Hvis du er på jagt efter en professionel og grundig tømrer i Valby, så er du kommet til rette sted. Frederiksberg Tømreren udfører nemlig alle former for håndværk og tømreropgaver i København og herunder Valby.
Holdet bag Frederiksberg Tømreren består af et professionelt og grundigt team af dygtige medarbejdere, der har lang erfaring. Netop denne erfaring gør os til det oplagte valg, hvis du ønsker kyndig håndværkerassistance til netop dit projekt.

Vi står altid til rådighed i Valby

Du kan få behov for en professionel håndværker på de mest ubelejlige tidspunkter. Hvis du fx kommer hjem til et sprunget vandrør, og dermed potentielle vandskader, så er særdeles vigtigt at du får kontaktet en professionel, der kan hjælpe dig med at begrænse skadeomfanget. Især ved akutte opstået problemer er det godt vælge en tømrer i lokalområdet nær Valby, da vi kan være på adressen hurtigt!

Det kan dog også være mindre dramatiske situationer. Måske står I i hustanden overfor en fremtidig familieforøgelse, og mangler i den forbindelse flere kvadratmeter at boltre jer på. Det kan blandt andet blive muligt, hvis man får lavet en tilbygning. I sådanne tilfælde, er står vi hos Frederiksberg Tømreren altid til din rådighed.
Vi har udmærket erfaring med en bred vifte af forskellige typer arbejdsopgaver.

Der er ingen opgaver der er for store, og ingen der er for små. Vi lægger samme høje niveau af engagement i det arbejde vi udfører. Derfor kan du trygt stole på, at vi kan udføre din ønskede opgave.
Frederiksberg Tømreren tilbyder bl.a. at stå for:

Vandskader
Renoveringsopgaver
Isolering
Køkkenløsninger
Tilbygninger

Opgaver tilbydes i hele Valby

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste tømreropgave i Valby. Vi kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver, såsom renoveringer og tilbygninger af boliger, butikker og kontorer. Ejer du derfor en lejlighed i Akacieparken, Brombærparken, Solbærparken eller lignende? Så kan vi hjælpe med renovering og modernisering – dette er selvfølgelig også gældende for butiksejere i eksempelvis spinderiet eller andre erhvervslokaler. 

 

Kunden er altid i fokus hos os

Vi er ambitiøse og professionelle, og vil altid gå den ekstra mil for at få tilfredse og glade kunder. Netop derfor gør vi utroligt meget ud af at få forventningsafstemt med dig, så vi kender til dine drømme.
Når vi kender til dette kan vi ved hjælp af vores ekspertise sikre dig, at du får et resultat der lever helt op til dine forventninger.
Vi arbejder stenhårdt, og går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Du kan derfor sagtens regne med, at vi altid leverer solidt og grundigt håndværk – til den aftalte tid!

Ring allerede til os i dag og få et gratis tilbud.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23