Renovering

Et utal af husstande er at finde i ældre bebyggelser og praktisk talt forhistoriske konstruktioner, og mange familier giver udtryk for et ønske om modernisering og kvalitetsforbedring. Vi varetager en lang række af renoveringsopgaver, og vi gør det glædeligt muligt for dig at realisere dine drømme, uanset om du befinder dig i et forholdsvis nybygget eller ældre hjem.

Renoveringsopgaver bliver typisk nødvendige, når dele af hjemmet bliver for gamle til at fungere optimalt, men det er ikke altid, at levetid og slid er de eneste årsager, der fører til et behov for renoveringsopgaver. Det er ofte køkken eller badeværelse, der står højst på prioriteringslisten over renoveringsopgaver, men i realiteten kan renoveringsopgaver være aktuelle for alle rum i huset.

Mange danskere forsøger selv med en minimal viden og en begrænset værktøjskasse at foretage halvfærdige renoveringsopgaver, fordi de ganske enkelt vil spare på alt, hvor muligheden byder sig, men det er ikke alt, der bør opvejes i kroner og øre, når det kommer til dig og din families ukronede fristed.

Renoveringsopgaver tager tid

Som udgangspunkt foretages renoveringsopgaver for at forbedre og modernisere, men det kan også være en fornuftig løsning for husstande og beboere, der blot er interesserede i reparationer og vedligeholdelse. Renoveringsopgaver kan inkludere alt fra overfladebehandlinger til hårde hvidevarer, og det er helt op til dig, hvor meget af dit hjem, du ønsker at gøre til en mere nutidig fortolkning af fortiden.

Det er vigtigt at forstå, at renoveringsopgaver som udgangspunkt tager tid, og at et badeværelse eller køkken ikke kan forbedres markant fra dag til dag. Det er en tidskrævende proces, der gør, at du i en periode ikke vil være i stand til at benytte dig at det konkrete rum, men vi tør godt garantere, at du, når vores renoveringsopgaver er overstået, vil tilbringe mere tid i rummet end nogensinde før.

     

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23