Godt vejr? Godt tidspunkt for renovering!

I takt med at de lune timer bliver flere og de kolde dage færre, stiger vores lyst og behov for at komme ud. Ud i den friske luft hvor forårs- og sommerfornemmelserne giver fornyet energi. Denne fornyede energi kan bruges på mange måder. De fleste oplever, at humøret stiger, og dette kommer deres medmennesker til gode. Men det gode vejr og den dertilhørende fornyede energi kommer også ofte folks omgivelser til gode. En stigning i temperaturerne er nemlig en oplagt mulighed for at give sig i kast med en større eller mindre renoveringsopgave.

Grib chancen

En renovering kan indebære mange ting. Der kan være tale om en renovering med henblik på at skabe mere lys og rummelighed, eller der kan være tale om fornyelse af gammelt inventar. Det gode vejr bliver af mange også benyttet til at få renoveret tagkonstruktioner eller udskiftet vinduer, så de er klar til det at det atter bliver vinter. Det er således muligt på én gang at nyde det gode vejr, forbedre kvaliteten af sit hus og potentielt opnå en bedre og mere miljørigtig udnyttelse af huset. Fordelene ved renovering i godt vejr er altså ikke til at tage fejl af!

Hør om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig, at gøre ligesom tusindvis af andre danskere gør, når det bliver godt vejr, er du velkommen til at kontakte Frederiksberg Tømreren. Vi har mange års erfaring med alt fra renoveringsopgaver, køkkenløsninger og tilbygninger, som er arbejdsopgaver, der er oplagte at få udført i sommerhalvåret. Ved at lade dit hus renovere mens det er godt vejr, bliver du mindst muligt generet af de forhold, der er forbundet med en renoveringsopgave. Kontakt Frederiksberg Tømreren og udnyt det gode vejr til din fordel – vi har altid mod på en renoveringsopgave!

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23