Nyd sommeren i haven med en ny terrasse

Når solen skinner, og temperaturerne er høje, er der én ting, de fleste har lyst til: At komme ud! At komme ud i det fri enten på gåben, på cykel eller blot i haven. Er man så heldig at have en have, hvor der er plads til at sidde, har man en unik mulighed for at nyde sommeren. Har du endnu ikke en terrasse, eller kunne du blot tænke dig at få en ny, er der ingen grund til at vente. Der er rig mulighed for at få en terrasse, hvad enten du selv vil i gang med at bygge eller have hjælp af en professionel tømrer. En ting er sikker: Har man en lækker, ny terrasse, er det svært ikke at bruge de fleste af døgnets vågne timer på denne.

Ny terrasse – nyt rum

At have en terrasse er ikke blot en måde at udnytte havens areal på. At have en terrasse giver i årets forårs- og sommermåneder nemlig mulighed for at øge husets kvadratmeter ved at etablere et nyt rum; et uderum. Et rum, der er oplagt at benytte til alle måltider, et rum, hvor der kan slappes af, og et rum, der indbyder til hygge med familie og venner. På en terrasse er det altså helt enkelt muligt, at rykke dine sædvanlige daglige aktiviteter og gøremål ud under åben himmel. Og som med alle andre rum i dit hus, er det muligt at få en terrasse præcis, som du ønsker dig den – materialer, størrelse og form er helt op til dig!

Første skridt mod en ny terrasse

Kunne du tænke dig at nyde sommeren i haven med en ny terrasse? Så er du velkommen til at kontakte Frederiksberg Tømreren. Vi har mange års erfaring med etablering af nye terrasser og en utrolig evne til, at få form og funktion til at gå op i en højere enhed!

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23