Akut skadeservice efter skybrud

Vi oplever i dag et voldsommere vejr, end vi har gjort tidligere. Derfor er der flere ting, der er vigtige at være opmærksom på som husejer. Et voldsomt skybrud sker ofte pludseligt, uden man er forberedt, og derfor er det en god idé som husejer at vide, hvad man skal gøre, og hvordan man er stillet, hvis uheldet er ude.

Et stort skybrud kan for eksempel have store konsekvenser for boliger og især lavtliggende huse og kældre. Regnvandet kan sive ind af døre, vinduer eller taget, og der kan også komme oversvømmelse fra kloakken eller toilettet. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvad man selv kan gøre, og hvordan man er stillet i forhold til sin forsikring.

Hvis der opstår et akut behov for hjælp efter et skybrud, er det muligt at få hjælp af en akut skadeservice. En akut skadeservice rykker hurtigt ud efter ødelæggelser forårsaget af voldsomme skybrud. En akut skadeservice kommer og hjælper med at begrænse og reparere skaderne efter et skybrud, så ødelæggelserne bliver så små og overskuelige som muligt. En akut skadeservice kan for eksempel hjælpe med at tildække for eksempel vinduer eller opsætte presenninger, så der ikke kommer vand ind i huset. De kan udbringe og opsætte affugtere og afhente dem igen, og de kan hjælpe med nødstrøm eller fjerne store træer eller andet efter en storm.

Hvis du bliver ramt af voldsomme skybrud, og der kommer vand ind i dit hjem, har du dog som husejer også selv et ansvar for at minimere skaderne. Hvis du har vandskader skal du for eksempel være opmærksom på at begrænse skaderne ved at tømme vand ud alle de steder, du kan komme til det, og beskytte dine møbler så meget som muligt ved at stable dem op eller på andre måder holde dem tørre og væk fra vandet, indtil hjælpen kommer frem

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23