Derfor bør du overveje at renovere dit gamle tag

Det er vigtigt at have et tæt og sikkert tag på sit hus. Der er derfor god grund til at overveje at få renoveret sit tag, hvis det er gammelt.

Fra et økonomisk perspektiv vil et nyt eller renoveret tag ofte kunne betale sig. Det er der flere grunde til. For det første vil værdien af dit hus stige, hvis du har et ordentligt tag. Ofte vil stigningen på husets værdi faktisk komme helt op udgiftens størrelse. Du får på den måde altid en større friværdi i huset, så din renovering af taget direkte kan betale sig. Alene af den grund giver det god mening at få sit gamle tag renoveret.

Spar på varmeregningen

Et nyt tag vil samtidig oftest føre til store besparelser på varmeudgifterne. Et nyt tag skal altid efterisoleres, når det renoveres i dag, hvis det er rentabelt. Når man alligevel skal renovere et tag, koster det ikke meget ekstra at efterisolere det, men det holder derimod på varmen, så varmeudgifterne holdes nede. På den måde kan du spare penge på varmeregningerne mange år frem i tiden, så udgifterne til renoveringen bliver tjent hjem. Normalt allerede efter et par år. I dag vælger man derfor næsten altid at efterisolere, når man alligevel renoverer sit tag. Herudover er det samtidig en rigtig energivenlig løsning, da det belaster vores miljø mindre.

Herudover er der også æstetiske grunde til at en renovering af det gamle tag er en god idé. Et nyt tag vil for det meste give dit hus et helt nyt og flot look, som du som husejer kan nyde. Du kan i dag få et stort udvalg af teglsten, så du kan i høj grad få dit hus til at se ud, som du ønsker det.

Til sidst er det også værd at nævne de funktionelle grunde til at få renoveret sit tag. Det kan være, hvis der for eksempel er sket skader på taget i forbindelse med uvejr, brand eller andre ulykker. Det kan også være ved almindelig slitage efter mange år, hvor taget har stået imod regn, blæst og slag. Dette vil efter mange år sætte sine spor. Her kan det være nødvendigt at udskifte eller renovere på hele eller dele af taget. Her kan det nogle gange bedre betale sig at få udskiftet taget frem for at renovere det, hvis skaderne er store, og et nyt tag i stedet for et renoveret tag, vil samtidig føre langt mere værdi til huset, så det bliver mere værd. Oftest vil det derfor rent økonomisk bedst kunne betale sig at få lavet et nyt tag frem for at renovere på sigt.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23