En god tømrer – sådan finder du en

Indimellem sker det, at man får behov for en tømrer. En professionel tømrer som er god til sit arbejde. Behovet for tømrerhjælp kan opstå såvel akut som planlagt. Akut ved vandskader og eventuelle stormskader og planlagt i forbindelse med blandt andet renoverings- og tilbygningsopgaver. Uanset hvornår behovet opstår, er det vigtigt at have en god tømrer at trække på.

5 gode råd

Hvis man ikke har så meget erfaring at trække på, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i udbuddet af tømrere. Der er nemlig tit mange tømrerfirmaer at vælge imellem. Er de til at stole på? Kan de komme, når jeg har brug for det? Og bliver det mon dyrere end først antaget? Spørgsmålene kan være mange, men der er heldigvis også hjælp at hente. Nedenfor har vi samlet fem gode råd, når du skal finde en god tømrer:

 1. Kig efter en tømrer der er specialiserede i mange typer af arbejdsopgaver – på den måde kan du bruge den samme tømrer igen og igen.
 2. Sikre dig, at tømreren er let at få fat på og altid er til tjeneste.
 3. Led efter en tømrer med erfaring – det giver kvalitetssikrede løsninger.
 4. Vær opmærksom på om tømrerens tidligere kunder er tilfredse med det udførte stykke arbejde – det kan være en god indikator på, om du er på rette spor.
 5. Mærk efter, om du føler dig i trygge hænder, når du tager kontakt til en tømrer.

I tillæg til disse råd skal det siges, at da det primære formål med at have en tømrer er at få udført et stykke arbejde, er det vigtigste for dig at finde en tømrer, som kan tage sig af netop dit fokusområde. Har du derfor fokus på dette i samspil med de ovenstående forhold, vil du med sikkerhed finde en god tømrer.

Hos Frederiksberg Tømreren har vi ry for at levere et godt og solidt stykke håndværk. Kunne du bruge vores hjælp og ekspertise i Københavnsområdet, er du derfor velkommen til at kontakte os.

 

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23