Gode grunde til at hyre en professionel tømrer i stedet for at gøre det selv

Som husejer vil der fra tid til anden være behov for renoveringer, reparationer, tilbygninger eller andet. Her overvejer mange, om det er nødvendigt at få en professionel tømrer til at udføre tømrerarbejdet, eller om man kan gøre det selv. Det er selvfølgelig forskelligt, hvilke forudsætninger man har for at udføre tømrerarbejdet selv, men for husejere, som ikke selv er udlærte inden for faget, er der mange gode grunde til at vælge en professionel tømrer i stedet for at begive sig i kast med projektet selv.

Du sparer penge i det lange løb

Den første gode grund er, at du rent faktisk i rigtigt mange tilfælde, vil spare penge på at hyre en dygtig og professionel tømrer til dit projekt, i stedet for at gøre det selv. Det hænger sammen med, at risikoen for fejl og uhensigtsmæssige løsninger, som kan vise sig senere hen, er langt større, hvis man vælger at udføre arbejdet selv. På den lange bane, vil man altså kunne havne i en dyrere situation, hvis man som ufaglært kaster sig ud i byggeprojekter, og arbejdet ikke udføres helt korrekt og efter anbefalingerne. Som husejer er det derfor ikke pengene værd at spare, da risikoen for fejl er så meget større, hvis man ikke har den nødvendige erfaring og viden på området. Og du kan ende med et projekt, hvor resultaterne slet ikke blev som ønsket.

Du undgår besværlige og dyre løbende reparationer

Det er især vigtigt, at finde en professionel og kompetent tømrer til større og mere komplekse byggeprojekter. Her vil fejl og uprofessionelle løsninger have større betydning og være mere graverende. Det kan have betydning for hele holdbarheden af huset og på, hvor meget dit hus kan holde til igennem årene. Uholdbare løsninger vil så kræve store og besværlige reparationer og større vedligehold i løbet af årene, som kunne være undgået ved gennemførte og holdbare løsninger fra starten.

I det lange løb, vil det derfor være den bedste og mest sikre løsning at vælge en erfaren og professionel tømrer til at tage sig af dine byggeprojekter. Hvad enten det er et nyt gulv, som skal lægges, en tilbygning, der skal laves, eller en renovering af dele af huset, vil du med en professionel tømrer få udført arbejdet ordentligt, sikkert og holdbart fra starten. Det vil i det lange løb spare dig penge, og det vil også spare dig for en masse besvær og løbende reparationer. Du vil få et hjem, hvor detaljerne er i orden, og det har et flot finish, som det kræver erfaring, det rigtig værktøj og den rigtige viden at sikre.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23