Velux tagvinduer – et godt valg

Rundt omkring i Danmark er der en stigende tendens til, at indbyggere får installeret tagvinduer. En tendens der efter alt at dømme er kommet for at blive. Men et tagvindue er ikke blot et tagvindue. Et tagvindue skal nemlig passe præcis til det hus og de personer, som bor i det. Derfor er det vigtigt, at et tagvindue har det helt rigtigt udseende og monteres på den ønskede måde. Med kvalitetssikrede Velux tagvinduer går form og funktion hånd i hånd, således at det er muligt at finde en perfekt tagvinduesløsning til alle.

Med øje for æstetik og miljø

Uover at passe til huset og de omgivelser, de installeres i, har Velux tagvinduer en række andre markante fordele. Først og fremmest giver tagvinduer fra Velux dig mulighed for at udnytte den varmeenergi, som dit hus optager fra solen. Dét er miljøtænkning, der vil noget! Ved at installere tagvinduer i dit hus kan du således opnå en dobbeltgevinst; lavere varmeregning og mindre CO2-udledning. Udover disse fordele giver tagvinduer tilmed mulighed for, at højne kvaliteten af dit hus’ rum, ved at lade lys, luft og solstråler strømme ind. Alt sammen noget der kan nydes fra morgen til aften året rundt.

Samspillet af alle disse utrolige effekter af installation af tagvinduer er da også årsag til, at det er svært ikke at lade sige begejstre, når man først har fået tagvinduer en gang – derfor sker det ikke sjældent, at vores kunder kommer igen. De mange fordele ved Velux vinduer er ikke til at tage fejl af; Jo hurtigere du får installeret tagvinduer, jo mere gavn vil du få af dem. Det kan være en både praktisk og økonomisk fordel at få installeret tagvinduer i forbindelse med ombygning eller renovering, men er det ikke er aktuelt inden for en overskuelig fremtid, er det naturligvis også muligt at eftermontere de moderne Velux tagvinduer uanset hvilken tagkonstruktion og tagbelægning, der er at finde på dit hus.

Glade kunder:

 • Quote"Jonas har hos os lavet vores skur, en terrasse, vort toiletbord/skab, nye døre i huset, samt et nyt hegn. Jonas har en fin sans for detaljer, og æstetik. Han byder gerne ind med sin meninger og udfodrer ens ideer til byggeprojektet, og kommer helt sikkert med alternativer hvis han ikke mener opgaven kan gøres godt nok i sin præsenterede form. Han tager ejerskab af opgaven og han har leveret meget fint håndværk hos os. Vi er selvsagt meget glade for hans arbejde."

  Venlig hilsen Jonas Gottschau
 • Quote"I forbindelse med renovering af mine vindues udskiftning og nyt gulv i følge af vandskade. Har tømrerfirmaet været yderst kompetente og hjælpsomme med kontakt til forsikring. Har desuden mødt til aftalt tid og overholdt den aftalte tidsplan. Det har endvidere været en fornøjelse at opleve, at de har ryddet op efter arbejdet. Kan derfor på det for på det varmeste anbefale Frederiksberg Tømreren."

  Venlig hilsen Åse lützen Holte
 • Quote"Vi har været meget tilfredse mht. samarbejdet med Jonas. Han var hos os i foråret og lavede en dejlig terrasse i vores have. Jonas arbejder effektivt, kommer til de aftalte tider og rydder pænt op efter sig selv. Absolut en tømrer vi gerne vil benytte igen."

  Venlig hilsen Admir Trakic
 • Quote"Vi har været tilfredse med service, pålidelighed og faglighed."

  Venlig hilsen Lars Roskam-Hemmingsen, Ejerforeningen Amicisvej 23